Kampanjepris!

Lenovo Thinpad X1 Extreme 1 Gen i7 32 GB 512 GB nVidia GTX 1050

Opprinnelig pris var: kr12,900.00.Nåværende pris er: kr8,750.00.

Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1. gen er en kraftig og lett bærbar PC for profesjonelle, med Intel Core i7, NVIDIA GTX 1050 Ti,32 GB RAM, 4K-skjerm og avanserte sikkerhetsfunksjoner. Perfekt for krevende oppgaver som videoredigering og CAD

Kun 2 på lager

Produktnummer: 20MG Kategorier: , Stikkord: , , , , ,

Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st Gen er en kraftig bærbar PC som er skreddersydd for profesjonelle brukere med høye krav til ytelse, mobilitet og pålitelighet. Denne maskinen leverer imponerende kraft pakket inn i et slankt og lett chassis, noe som gjør den til et solid valg for både forretningsfolk, kreative fagfolk og utviklere.

Design og byggekvalitet

ThinkPad X1 Extreme viderefører Lenovos klassiske ThinkPad-design med en solid konstruksjon av karbonfiber og magnesiumlegering. Til tross for sin kraftige maskinvare, veier den bare 1,7 kg og er slank nok til å enkelt bære med seg. Den robuste byggekvaliteten gir en trygg følelse, og den bærbare PC-en er MIL-SPEC testet, noe som betyr at den tåler litt tøffere behandling under reiser.

Skjerm og grafikk

En av de mest fremragende egenskapene ved denne modellen er skjermvalgene. Med en 15,6-tommers 4K UHD-skjerm med HDR og Dolby Vision™ er visuelle opplevelser helt fantastiske, spesielt for designere og videoredigerere. Skarpheten, kontrastene og fargegjengivelsen er imponerende, og berøringsfunksjonen gjør den enda mer fleksibel for de som ønsker en mer intuitiv brukeropplevelse.

Den kraftige NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti-grafikkbrikken gir en solid grafisk ytelse, noe som gjør den egnet for mer krevende oppgaver som 3D-rendering, videoredigering eller til og med spill i moderat kvalitet.

Ytelse

Med opptil en 8. generasjons Intel Core i7 eller i9-prosessor, kombinert med opptil 64 GB RAM, gir X1 Extreme suveren multitasking-evne. Den håndterer krevende programmer og tunge arbeidsbelastninger uten problemer. Enten det er store regneark, programmeringsoppgaver eller avansert bilde- og videoredigering, kan du stole på at denne maskinen leverer stabil ytelse.

SSD-lagringen på opptil 2 TB sikrer lynraske oppstartstider og rask tilgang til store filer. Med en SSD får du en sømløs brukeropplevelse uten lange ventetider.

Batteri og tilkobling

Med en oppgitt batterilevetid på opptil 15 timer vil du kunne bruke ThinkPad X1 Extreme hele dagen uten å måtte lade, selv om dette kan variere avhengig av bruken. Batterilevetiden er generelt god for en maskin med så kraftig maskinvare. Maskinen har også rask lading, som gir deg opptil 80 % kapasitet på bare en time.

Tilkoblingsmulighetene er varierte og moderne. Med Thunderbolt 3-porter, USB 3.1, HDMI, og en 4-i-1 kortleser er du godt dekket for både eksterne skjermer, lagringsenheter og annet tilbehør.

Sikkerhet og ekstra funksjoner

Lenovo tar sikkerhet på alvor, og med fingeravtrykksleser og IR-kamera for ansiktsgjenkjenning via Windows Hello kan du raskt og sikkert låse opp maskinen. TPM 2.0 bidrar til å beskytte sensitive data.

X1 Extreme har også et imponerende Dolby Atmos-høyttalersystem, som leverer klar og detaljert lyd, noe som gjør både videokonferanser og multimedieopplevelser bedre.

Konklusjon

Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st Gen er et kraftig arbeidsverktøy som leverer eksepsjonell ytelse og kvalitet i en bærbar formfaktor. Den er spesielt godt egnet for de som jobber med tunge applikasjoner, reiser ofte, eller krever pålitelighet og sikkerhet. Skjermkvaliteten, ytelsen og byggekvaliteten er blant de beste i sin klasse, og selv om prisen kan være høy, får du mye for pengene hvis du trenger en bærbar PC som kan håndtere de mest krevende oppgavene.

Generelle spesifikasjoner:

  • Prosessor:   Intel® Core™ i7 med 6 kjerner.
  • Grafikkort: NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti med Max-Q Design (4 GB GDDR5).
  • Skjerm: 15,6” med valg mellom:
    • Full HD (1920 x 1080) IPS, antirefleks
  • Minne (RAM): 32 GB DDR4.
  • Lagring: 512 GB NVMe

Porter og tilkoblinger:

  • USB: 2x USB 3.1 Type-A
  • Thunderbolt™: 2x USB-C Thunderbolt™ 3
  • HDMI: HDMI 2.0
  • Kortleser: 4-i-1 SD-kortleser (SD, SDHC, SDXC, MMC)
  • Hodetelefonkontakt: Ja
  • Ethernet: Via adapter

Batteri og vekt:

  • Batterilevetid: Opptil 15 timer (avhengig av bruk og konfigurasjon).
  • Vekt: Starter fra 1,7 kg.

Sikkerhet og biometrisk:

  • Fingeravtrykksleser
  • IR-kamera for ansiktsgjenkjenning via Windows Hello
  • dTPM 2.0 (discrete Trusted Platform Module) for maskinvarebasert sikkerhet

Annet:

  • Lyd: Dolby Atmos® høyttalersystem for imponerende lydkvalitet.
  • Operativsystem: Windows 11 Pro

Bruksområder: Perfekt for profesjonelle som trenger en kraftig og bærbar maskin til krevende oppgaver som videoredigering, design, utvikling, og forretningsbruk.