POWEREDGE R640

kr18,000.00kr25,000.00

Kompakt, kraftig og skalerbar!  A grade, Dell Inc. – POWEREDGE R640

Produktnummer: 4L3CGQ2 Kategori:

Kompromissløs ytelse og tetthet for datasenterproduktivitet og skalering

Dell PowerEdge R640 er en kompakt og kraftig to-soklers rackserver, perfekt for datasenterapplikasjoner som krever høy ytelse og fleksibilitet. Denne serveren er ideell for alt fra virtualisering og høyytelses databehandling (HPC) til tett privat nettsky og programvaredefinert lagring. Med støtte for opptil 10 NVMe-disker, 24 DIMM-moduler, og de nyeste 2. generasjons Intel® Xeon®-prosessorene, gir R640 deg muligheten til å skalere og tilpasse ytelsen etter dine behov.

Nøkkelfunksjoner:

  • Utvidbar minnekapasitet: Støtte for opptil 24 DIMM-moduler, inkludert DCPMM eller NVDIMM, gir fleksibilitet for krevende arbeidsbelastninger som virtualisering og høyytelses databehandling (HPC).
  • Skalerbar prosessorytelse: Utstyrt med 2. generasjons Intel® Xeon®-prosessorer, kan R640 tilpasses for å møte de spesifikke ytelsesbehovene til din virksomhet.
  • Imponerende lagringskapasitet: Med mulighet for opptil 10 NVMe-disker, gir R640 enestående I/O-ytelse og skalerbar lagring.
  • Avansert administrasjon: Integrert Dell EMC iDRAC9 for agentfri administrasjon, gjør det enkelt å administrere servere med minimalt vedlikehold.
  • Sikkerhetsforsterket: Beskytt serverkonfigurasjon og data med avanserte sikkerhetsfunksjoner som låsing av konfigurasjon og systemsletting av lagret innhold.
  • Pålitelig drift: Proaktiv diagnostisering og automatisk utbedring bidrar til maksimal oppetid og økt produktivitet i datasenteret.

Tilstand : A